donderdag 3 mei 2007

1e editie CZ Megaloop Landgraaf

Zondag 3 juni 2007, de eerste editie van de CZ Megaloop te Landgraaf !!Schrijf je nu in en stuur deze nieuwsbrief snel door naar al je hardloop vrienden.
Beste loopvriend(in),Via deze weg nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de CZ Megaloop.Wij zouden het ontzettend waarderen als je deze nieuwsbrief wil doorsturen naar iedereen binnen jouw vereniging, vriendenkring, familie of werkgever, kortom naar iedereen die dit unieke hardloopevenement niet mag missen. En indien mogelijk verzoeken we je om onze site
www.czmegaloop.nl opneemt als verwijzing op je eigen site of die van de vereniging.
De CZ Megaloop is een nieuwe hardloopwedstrijd in park Gravenrode te Landgraaf. De wedstrijd vindt plaats in een unieke omgeving, rondom SnowWorld Landgraaf, de Wilhelmina Steenberg (met een trap van bijna 500 treden en een schitterend uitzicht) en het Megaland Pinkpop terrein.
Een uitdagend parcours op brede geasfalteerde paden, schaduwrijk en autovrij.
Kijk op www.czmegaloop.nl voor meer informatie en schrijf je direct in. (let op: wij werken alleen met voorinschrijving, op de dag zelf kun je niet meer inschrijven!!)Voor iedereen hebben wij een geschikte afstand:
Kidsrun voor de basisscholen, 500 meter en 1km (gratis deelname),
Jeugdloopmiddelbare scholieren 1 en 2km (gratis deelname),
Recreatieve loop over 5 en 10 km
Prestatieve loop van 15 km.
De organisatie heeft ontzettend zijn best gedaan om een geweldig prijzenpakket samen te stellen voor de winnaars. Wat dacht je van een Sport- & Welnesspakket t.w.v. € 300,- en een compleet verzorgd schoolreisje voor de klas met de meeste inschrijvingen? Maar er is meer!
Voor de kids hebben wij het DSM Fun & Science park opgebouwd waar iedere deelnemer aan de kidsrun gratis kan genieten van de leukste en spannendste attracties.
Voor iedereen die de finish passeert ligt er een goody-bag klaar met een verassende inhoud.
Je kunt een gratis finishfoto bestellen, die wij per post toesturen.
Wij hebben een gratis sms-service die jouw eindtijd naar een mobiel nummer stuurt.
Na afloop worden er nog eens prijzen verloot onder alle deelnemers.
Tegen inlevering van de stempelkaart van het DSM Fun & Science park worden er ook spectaculaire prijzen onder de kinderen verloot, waaronder gratis entreekaartjes van diverse attractieparken.
Kortom: bij de CZ Megaloop is iedereen een winnaar! Wij maken er een familiedag van, waar samen bewegen in een schitterende ambiance centraal staat. Wij nodigen dan ook iedereen uit om mee te doen en samen met het gezin, vrienden, familie en collega’s deze dag te beleven.
Zet je eigen toptijd neer en geniet van alles wat deze megadag jou te bieden heeft.
Kom in ieder geval langs of Schrijf je nu meteen in!Tot ziens op zondag 3 juni 2007 in Landgraaf bij de CZ Megaloop!
Namens de stichting megaloop
Met sportieve groet, Jolanda van der Luer (voorzitter), Albert Verbunt (penningmeester) en Ruud van Laar (secretaris)