vrijdag 3 december 2010

3/12 Atletiekverenigingen Parkstad Limburg organiseren de PARKSTAD HARDLOOP CUP

Atletiekverenigingen Parkstad Limburg organiseren de PARKSTAD HARDLOOP CUP

Afgelopen jaar zijn de atletiekverenigingen in Parkstad Limburg (Achilles-Top Kerkrade, AVON Heerlen, STB Landgraaf en STAP Brunssum) en Stichting Parelloop Brunssum met elkaar in overleg getreden om samen plannen te ontwikkelen die kunnen bijdragen aan een verbetering van de deelname van de eigen leden aan de hardloopevenementen in de regio. Dit heeft geresulteerd in de organisatie van de PARKSTAD HARDLOOP CUP.

In deze cup heeft elk van de deelnemende verenigingen/stichting een evenement ingebracht waarvan een klassement zal worden bijgehouden voor dames en heren en voor verschillende leeftijd-categorieën. Voorwaarde voor deelname aan het klassement is dat men lid moet zijn van een van de Parkstadse Atletiekverenigingen of van de ParelloopRunners en dat aan minimaal 4 van de 5 hardloopevenementen moet worden deelgenomen.

De evenementen die deel uitmaken van de PARKSTAD HARDLOOP CUP zijn de Abdijcross Kerkrade, de Parelloop Brunssum, de Heideloop Landgraaf, de STAP-loop Brunssum en de Kerstcross Heerlen.

Het eerste cup-evenement is de Abdijcross in Kerkrade op 23 januari 2011. Wij hopen dat daar veel van onze leden aan de start staan en daarmee deelnemen aan de eerste PARKSTAD HARDLOOP CUP.

Meer informatie over het reglement van de PARKSTAD HARDLOOP CUP is in de bijlage opgenomen.


Parkstad Limburg, 1 december 2010De besturen van AV Achilles-Top, AVON, STAP, STB en Stichting Parelloop