donderdag 12 november 2009

12/11 Upstairsloop in een nieuw jasje

De 4e Upstairs Familieloop Sittard pakt het in 2010 groots aan met de verhuizing naar hartje Sittard. Met ondersteuning van de Sportstichting Sittard-Geleen en opnieuw onze trotse hoofdsponsor Upstairs Traprenovatie is de organisatie momenteel druk bezig het fundament te leggen voor een groot succes.

Met start en finish op de prachtige Sittardse markt, zal dit evenement plaatsvinden op zondag 18 april 2010.

Het evenement behoudt uiteraard zijn familiaire karakter. Het loopprogramma bestaat uit een 2,6km Try it out RUN, een 5km RUN, “De 15 mooiste van Sittard” (15km), de 500m G-loop en de grootse Kidsrun 4 KiKa. Er wordt bij iedere afstand gelopen door het centrum van Sittard. De lopers op de "15 mooiste van Sittard", lopen na een centrumronde met doorkomst op de markt via de Kollenberg richting het Duitse plaatsje Hillensberg, de Windraak, de Watersley en wederom de Kollenberg om op de markt te finishen.

Naast deze loopwedstrijden zal er een groots animatieprogramma draaien met o.a. live muziek, een speelpark voor de Kids, Rens Blom als special guest, volop horecagelegenheden op de markt, een Kids tombola en nog veel meer. Met dit veelzijdige hardloopprogramma en de uitgebreide animatie kunnen zowel deelnemers als bezoekers een geweldige dag beleven.

Schrijf de Upstairs Familieloop alvast in uw agenda, dan organiseren wij voor u een onvergetelijke hardloop familiedag. Binnenkort volgt de volledige informatie op onze vernieuwde website:
www.familieloopsittard.nl

Met sportieve groet en graag tot ziens,

Stichting Familieloop Sittard
info@familieloopsittard.nl
www.familieloopsittard.nl